Wij gaan weer fietsen!

De fietsclub ‘ Samen om Scherpenzeel‘ start weer en zoekt fietsers die mee willen fietsen. De eerste fietstocht staat gepland op 11 mei aanstaande, vertrek om 13.30 uur vanaf kerkgebouw “de Achthoek” aan de Molenweg te Scherpenzeel.

Aanmelden is verplicht via het e-mailadres awmiedema1@hetnet.nl uiterlijk de zaterdag voorafgaand aan de fietsmiddag vóór 18.00 uur! (coronamaatregel) Minimaal aantal deelnemers is 10, maximaal aantal deelnemers 20. De minimum fietssnelheid is 15 km. per uur. De twee eerste en de twee laatste fietsers dragen een oranje hesje dat beschikbaar wordt gesteld.
De middagfietstocht is ca. 25 km., de dagtocht ca. 45 km. Tijdens de fietstochten is er een pauze, veelal bij een restaurant, om iets (voor eigen rekening) te nuttigen.

De contributie bedraagt € 15,00 p.p. voor het jaar 2021 contant te betalen bij de eerste fietstocht. De van overheidswege geldende coronamaatregelen dienen in acht te worden genomen. Iedere deelnemer gaat voor eigen rekening en op eigen risico mee;
SWO-sr is nimmer aansprakelijk voor welke schade dan ook.

De fietsdata 2021 zijn: 11 mei |  08 juni | 13 juli |  10 augustus

14 september is de geheel gratis (incl. lunch) verzorgde dagtocht.

Webinar OV-chipkaart

Wilt u weten hoe de OV-chipkaart werkt, zodat u probleemloos kunt in- en uitchecken als u met het openbaar vervoer reist?
Volg de webinar op
donderdag 27 mei om 14.00 uur .

Een gewaarschuwd mens…

Oplichters worden steeds slimmer. Ze verzinnen nieuwe manieren om mensen op te lichten. Ook corona levert nieuwe methodes op: zo doen criminelen zich voor als verpleegkundige en willen ze u zogenaamd komen prikken. Of een bankmedewerker komt wel bij u langs, omdat u niet naar de bank kunt komen. Helaas zien wij dat ouderen vaak het doelwit zijn van deze oplichters. Daarom hebben verschillende organisaties de handen ineengeslagen om voorlichting te geven over de verschillende methodes van deze oplichters. U leest hier meer over de preventiecampagne ‘Maak het ze niet te gemakkelijk’.